Publicerat: / Milaya -12

Uppgiven mor

Milaya har ända sedan hon var 3 månader inte haft tid, lust eller koncentration för att äta. Det spelar ingen roll vilken sorts mat det är, eller vad jag försöker roa med. Mina skojigheter är för länge sen tråkiga. Går lite bättre om man är någon annanstans än hemma och hon får något intressant att titta på... men annars är det alltid problem. I början var det mera koncentrationsproblem, idag är det snarare matvägring. Detta är såklart bättre vissa måltider osv men det är ett evigt kämpande att få henne att äta.
Man blir bara så trött....
Speciellt en måndags morgon!


Postat av: Anki

Usch ja! Att sitta och roa en unge vid mattider tär på det bästa tålamod. Noah hade en svår tid för ca en mån sedan, men så kom vi på i-paden. Nu är det teletubbies eller bamse som gäller vid så gott som varje måltid. Jag vet att det är en dålig ovana, men vad göra? Ungen sitter helst stilla och gapar utan att jag måste spela apa. :)

Svar: Ja men exakt. Man blir mera ett monster än mamma inombords efter sådsna påfrestningar :) Har faktiskt övervägt tabben både en och två gånger här med. Men då blirden väl som du säger nästan ett måste allamåltider. Men ovana eller inte, huvudsaken barnet äter och att mor i huset har förståndet i behåll :)Alla sätt som funkar är bra!,
Patricia

2013-01-07 @ 19:53:42
http://www.roosbacken.fi
Postat av: Linda

I know the feeling..

Svar: :/
Patricia

2013-01-08 @ 07:20:18
Postat av: Tric

Samma här! Enda som je e säkert kort je fiile! :)

Svar: Shenn je semper gröitin me fruktpuré som just nu funkar bäst :)
Patricia

2013-01-08 @ 20:40:56
http://trickalis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...