Publicerat: / Allmänt

Att vara medial

Jag har lovat mer inlägg om andliga ting och ikväll känns som en passande kväll att skriva om medialitet. Eftersom jag är intresserad av ämnet så känner jag att jag också kan dela med mig, samtidigt svarar jag på en kommentarsfråga om hur man kommunicerar med sina vägledare, som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Det inlägget hittar ni under kategorin Andliga ting!
 
Alla människor har möjlighet till att öppna upp sin medialitet, och många är mediala som barn för att sedan stänga av det någongång under uppväxten. Vissa är mediala från början och fortsätter vara det och vissa öppnar upp sin mediala sida senare i livet. Helt individuellt alltså. Men i grunden har alla människor den förmågan, och djuren har en ännu tydligare medialitet sägs det.
 
 
Här är en text som jag tycker beskriver och förklarar riktigt bra!
ÄR DU MEDIAL? Lånat från denna sida =)
 

Har det hänt att du har vaknat en morgon och mår som du brukar,men plötsligt så känner du att ditt goda, vanliga humör är som bortblåst?

Helt oväntat så mår du inte riktigt bra,men du kan inte hitta någon "bra" anledning till varför du mår som du gör... Plötsligt, så kanske du känner dig sur fast du var på bra humör för en stund sen. Du kanske börjar känna dig orolig, fast du inte har något att oroa dig för. Du kanske börjar känna dig irriterad, men har egentligen ingen anledning att bli det..?.Då är det kanske inte dina egna känslor som du upplever, det kan vara någon annans.

 

  • Har du haft sanndrömmar?
  • Känner du på dig att något kommer att hända innan det gör det?
  • Lyssnar du på din magkänsla/intuitionen?
  • Har det hänt ibland att du tycker att det finns någon i rummet, fast du är helt ensam?
  • Har du någonsin känt obehag när en person har klivit på tåget/bussen fast du inte vet vem det är?
  • Har det hänt att du har fått ett varsel?
  • Har du drömt om någon anhörig som har dött?


Då kan det faktiskt vara så att du är väldigt mottaglig och att du har dina chakran öppna. Då är du kanske medial.

Men att vara medial innebär inte alltid att man är eller måste bli ett medium eller något annat inom det området. Det du kanske skulle behöva att lära dig är bl.a att stänga ner dina chakran och att lära dig att känna igen vilka känslor som är dina och vilka som inte är det och att lära dig hur du gör dig av med känslor som inte tillhör dig. Och hur du gör nästa gång för att slippa bli så berörd av olika energier runt omkring dig.

Är man medial och inte vet om det går man omkring och har sina chakran öppna. På det sättet får man till sig en massa olika känslor från andra människor och från andevärlden. Du kan i värsta fall bli som en svamp som suger åt sig andras människor känslotillstånd. Ibland så kan det hända att man känner av andras sjukdomar eller besvär. Många av mina elever som har kommit till mig har haft problem med ångest och en del har haft ADHD. Det har visat sig i det flesta fall att de som har ångest eller ADHD är mycket mediala och uppfattar andras känslor mer än vad andra människor gör. När de har lärt sig hur de ska hantera dessa känslor, så har deras symptom minskat eller helt försvunnit. Och sen så är det en skön känsla att förstå varför man upplever det man gör.

Är man medial och mottaglig, så kan man även få påhälsning från andevärlden. De kan se att du är mottaglig och öppen och då kan det hända att de försöker att få kontakt med dig....

 

 

 

 

Och sen fortsätter texten om kurser och dylikt... Men det förklarar lite hur man kan vara medial och inte ens veta om det. Genom sin medialtet så kan man känna av och ibland även kunna se och kommunicera med andevärlden på olika sätt. Det är också på det här sättet man får kontakt med sina vägledare. Är man öppen för dem så räcker det faktiskt med att be dem visa sig. Enklast är det när man blundar och ber dem komma. Man kan se ett ljus i någon färg och man kan få en känsla i kroppen av värme, styrka, kärlek, lycka och så vidare. De kan vidare  "prata" med oss genom våra tankar, om man är öppen för det. Nyckelordet som jag skulle säga är nog att man måste vara öppen, och öva öva öva...

Att vara medial är en gåva som inte är alla förunnad, främst för att människor inte tror, är låsta eller har för bråttom i vardagskaoset. 

Det viktiga budskap jag vill få fram med dagens inlägg är att "bara" för att man är medial så behöver man inte automatiskt vara ett medium eller prata med döda människor och sådana saker. Utan man är också medial när man är känslig på ett sätt som gör en mottaglig för sinnesstämningar, känner av sånt som ska hända och när man har en stark intution (Vilket många inte har!). Man kan vara medial utan att man behöver utöva sin medialitet eller ens veta om den. =)Postat av: Anonym

Nu ska jag öva 😊 tack för info!

Svar: Varsågod, det var så lite så :)
Patricia

2015-12-18 @ 20:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...