Publicerat: / Allmänt

1 maj

Igår var det första maj och det är en helgdag jag faktiskt tycker om att fira lite. Valborg är också viktig men ajälva första maj är lite speciell.
Vi tog oss en tur till Vasa torget och köpte årets viktigaste ballong. Milaya är helt galen i ballonger :) I år blev det en nyckelpiga!

Hittade också den holländska "ostvagnen" som kör runt på marknader i typ hela norden och kanske tyskland också, vet inte riktigt. Den brukar iaf vara på kristinestads marknaden också.
Juan köper såklart alltid minst 1 kg gammelgouda 6 år lagrad ost. Fy säger jag ;) Men de har en senapsost som är fenomenal, denna gång köpte vi inget av den men om ni besöker ostvagnen/bilen någongång så testa den!

Glömde att ta bilder från torget då det var så trångt och mycket folk! Vi vandrade iaf runt där ett tag och sen åkte vi till hesburger och åt sen lunch. Milaya fick pröva på pomfrit med korv men pomfritten var nog det bästa, och mjölken :)

Sen en sväng via mor och hennes "vän" i helsingby före vi begav oss hem. Trötta och nöjda med dagen.
Och nöjdast var nog damen med sin enorma ballong. Den skulle hon helst ha med sig i sängen och imorse ville hon ha med den till dagis så det blev en liten dispyt innan vi kom överens om att ballongen väntar hemma :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...