Publicerat: / Allmänt

Hej hej hallå

Som ni alla kanske förstått så är vi på semester, därav tystnaden på bloggen =)
Hann aldrig skriva ett avskeds inlägg!
 
Vi har 4 dagar kvar av vår två veckor korta vistelse i puerto rico. Vi har haft och har fortfarande en underbar semester. Jag hade faktiskt trott att vi iaf skulle ha några små problem som trött och grinigt barn eller någon mindre irritation ibland dom två vuxna som delar varje minut. Men allt har gått smidigt, Milaya har varit fantastisk och så också sambon ;) 
 
Vi har inte tagit det speciellt lugnt heller, solen,värmen och äventyret har gett oss energi att hitta på en hel del. Så är ju inte heller Milaya så intresserad av att leka vid poolen än heller så lika bra att passa på.
Vi har vandrat omkring en hel del i stan, besökt palmitos park med sin underbara grönska, djurpark och delfinarium. Vi har varit ut på båttur och sett valar simma, häftig upplevelse. Milaya har fått prova simma i poolen men lite väl kallt vatten för en så liten, även om hon inte verkade bry sig om det. :) 
Igår var vi med lokalbussen till storstaden las palmas, gick på museum, upplevde katedralen och shoppade lite.
Sen får vi ju inte glömma god mat och det härliga vädret, sol, varma vindar och ca 25 grader varje dag.
Annat lär ni ha hemma =) Men snart återvänder vi också hem till mörkret och vardagen och vi saknar faktiskt vår egen säng, som alla vet är inte dessa hotellsängar något att skryta över!
Fast vardag blir det inte genast då vi kommer hem, först ska vi fira jul och nyår. Vår första jul tillsammans med den underbara dottern!
 
Några semesterbilder får ni, får dock ursäkta att dom vänder på sidan.... sen återgår jag till livet och solen här på gran canaria.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...