Publicerat: /

En lördag i november

Lördag kväll och här är vi helt slut efter en lång dag. Och en lång vecka med 4(!!) tenter bakom mig. Sociologitent, bokföringstent eller examenstillfälle i bokföring rättare sagt på YA, en konstig onlinetent i bibliotekssökning på novia samt en omfattande tent i svenska skrivregler. Har sammanlagt tentat ca 10 timmar den här senaste veckan, de ni!

Milaya har klagat på magont flera dagar och idag har hon igen kastat upp ett par gånger, vi som just hade magsjuka i huset!! Blääää!!
OCH vi som snart ska ut på resa!!!!

Det verkar vara en mild variant och vi andra preparerar oss med Silvervatten, tvål och vatten samt desinfektionsmedel stup i kvarten. Hoppas att resten av familjen klarar sig så att vi kan flyga iväg på tisdag eftermiddag...
Håll tummarna för oss är ni snälla. 😊

Jag har nyss varit min vanliga kvällsrunda i stallet och tagit in och utfodrat hästarna. Önskar för hästarnas skull att det ska frysa på lite så att det inte ska vara lervälling i hagen, tur de har skogen att vistas i där det inte är så lerigt.

 Sitter ute på trappan och hör några hundar skälla långt bort... Det blir en lugn kväll med kanske lite choklad och en film, hoppas på en lugn natt på sjukfronten också.

Bjuder er på en hungrig hästrumpa såhär en vanlig regnig novemberkväll 😋Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...