Publicerat: / Allmänt

Prisma & jysk levererar

Idag blev det en söndag på stan.

Vasa rättare sagt och först kollade vi in Anttila, hittade faktiskt hall lampor som vi kunde tänka oss men de var förståss slut. Sen blev det H&M, jag hade inte tänkt ödsla pengar på mammakläder men med redan 8 kg extra på vågen (som redan innan visade ett par onödiga kilon) så har jag inte längre något som passar. Verkligen ingenting... Så en hundring spenderades på mammablusar och ett par tights. Jeans har jag redan några par. Dom vet var dom ska ta ut pengarna... enda typ som säljer mammakläder så då kan man trissa upp priset!
En hundring, 4 månader kvar, det blir 25€/ månad ;)

Nåja, efter det tog vi en avstickare vid hesburger och sen blev det stenhaga. Hittade en hel del!

Jysk levererar alltid, blev både fantastiska barstolar och skohylla, samt en mysmadrass till Milayas rum. Tanken är att hon kan ha alla sina nallar och kuddar där på madrassen och om vi behöver sova med henne kan vi sova på den också.

På Prisma bestämde vi oss för lampor vi tittat på förut. Till hallen och till matbordet. Bilder kommer sen när de är installerade :)




Efter allt detta var vi alla trötta och nöjda att åka hem. Milaya sov 20 minuter i bilen och slocknade på soffan genast vi kom hem.




På kattens lakan och allt, hann ju inte direkt göra bilden snygg innan hon slocknade ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...