Publicerat: / Allmänt

Milaya the destroyer

Milaya the Destroyer... :)
Sa vännen idag då jag förklarade Milayas beteendemönster. Och javisst, det är exakt vad hon är...
Juan har varit en sådan som plockat sönder allt i minsta beståndsdel då han var liten, för att se hur saker fungerar. Och han är ju väldigt kunnig på många områden idag... Försöker hålla modet uppe genom att tänka på det.

Men Milaya förstör verkligen allt... Man blir så trött ibland.
Allt ska slängas, plockas eller rivas sönder. Om bara möjligt!
Briospisen hon fick till julklapp slängde hon i princip flera meter genom luften.. (ja, så stark är hon...)
Om hon inte slängde den så vände hon den typ upp och ner och använde den till båt. Vi var tvungna att flytta ner den i källaren.
Böcker är rätt dyra. Det tar en halvtimme högst för henne att totalförstöra en bok. En sådan där hård variant.
Träpussel går ju inte sönder men de flyger lätt genom luften eller bankas i väggarna med... Såhär är det med i princip allt man ger henne.
Det hon tycker allra mest om är pappers kartonglådor. De får hon göra vad hon vill med. Både ha som bilar, båtar, riva sönder och klättra på.

Nu skulle kanske någon börja fundera att damen är understimulerad. Det skulle iaf jag tänka om jag läste detta. Men det spelar ingen roll om hon har lekkompis, att man sitter bredvid eller om hon leker ensam. Spelar ingen roll på ute och inne...
Visst det hjälper på så vis att man kanske hinner stoppa henne innan det är försent. Men samma tankegång har hon nog endå. Allt ska testas till sin yttersta gräns.

Ska bli intressant att se när detta växer bort, om det gör det... :/

Men tröstar mig med att hon överlag är världens charmigaste unge och utvecklas fint, är social och tar för sig av livet. :)


Postat av: Lotten

Känner igen mig väldigt mycket! Lucas är ganska så likadan. Inget man är rädd om kan lämnas framme, och böcker går det absolut inte att låta Lucas ha heller. Och ja, man blir väldigt frustrerad emellanåt

Svar: Ganska skönt ändå att höra någon annan har det likadant ;) Hur underbart gulliga dom än är så blir man faktiskt trött ibland!
Patricia

2014-01-19 @ 10:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...