Publicerat: / Allmänt

Julfirandet

Efter julmiddagar i dagarna två var det ikväll dags för ett jobbpass, således imorgon bitti.
Ganska mysigt att jobba dom här juldagarna och lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel!

Kvällen före julafton var det stormiddag hos min bror och vi båda tillsammans med hans flickvän kockade ett par timmar. Juan fick stå som trappvakt då vår lilla fröken tror hon är oövervinnerlig och kan klättra hur mycket som helst. :)



Middagen var en trevlig tillställning och sen blev det snabbt julafton.
Köra runt med lite julklappar och sen blev det ett varv till mina morföräldrar.
Mormor på 90+ hör ganska dåligt och det är alltid lika svårt att veta vad hon hör eller inte hör. Ibland tror jag hon väljer att höra vad hon vill :) Men en duktig tant som klarar hushåll och är nittio år! Morfar är lite sämre på benen så han sköter inget hushåll. Men han svarar i telefon istället som mormor inte har en chans att göra längre :)

Sen blev det middagsvila innan det var dags för julmiddag med familjen och sen fick vi ju vänta på tomten!
Tänk vad spännande det kan vara, brorsonenni sina bästa år (6 år) var såklart mest förväntansfull.
Milaya var inte det minsta rädd för tomten utan hämtade med stora ögon sina paket och sa "Ta ta omde" (tack tack tomte), för nästan varje paket som tilldelades. Till sist sa hon "mera mera" och började gräva i påsen själv ;)
Fotografering med tomten ville hon däremot inte alls vara med på men lite dans (i mammas famn) med tomten, mormor och Elias var jätteskoj. Sen vinkade vi av tomten och började öppna paket. Milaya fick bl.a. en Briospis med tillbehör, en pusselmatta, böcker, kläder, en bordslampa, julgransbollar och en film. Lite annat smått och gott också.
Glada var vi alla över våra julklappar och Milaya hade ingen ro att gå till sängs förrän kl 23! Men är det julafton så är det! :)





Nu ska vi njuta av några härliga dagar med pappa Juan hemma, även om han renoverar så är han ju lite närmare :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...