Publicerat: / Allmänt

Horoskop



Har lekt lite med horoskop på babycenters hemsida.




OXEN SOM BARN

Byggd för komfort, inte hastighet


Oxen är tillgiven och kramgod redan som barn. Dessutom är de ofta starka och gladlynta.

Unga oxar trivs i naturen, så börja gärna med utomhusaktiviteter tidigt. Lite längre fram kanske din lilla oxe skulle må bra av att ha en egen plätt i trädgården eller ett husdjur att ta hand om. Sådant ansvar tars på allvar av oxar.

Barn födda i oxens tecken tar in världen genom sina sinnen. De uppskattar hur saker smakar, känns, låter och luktar. Vanligtvis har de god aptit redan från början. Bli inte orolig om din lilla oxe bestämmer sig för en meny som bara består av några få saker och envist vägrar pröva nya sorters mat. Fortsätt lugnt att erbjuda andra saker, så kommer han eller hon i sinom tid att bredda sin kost. Undvik för mycket socker i kosten, eftersom det kan ha inverkan på den annars naturligt goda aptiten.

Redan när de är små brukar oxar vara praktiskt och ekonomiskt lagda. Trygghet är ett primärt behov för oxar och de tycker ofta om att lindas i en filt och bli burna mycket när de är riktigt små. En del oxbarn kan bli väldigt mammiga/pappiga, eller fästa sig starkt vid ett visst kramdjur som påminner dem om hemmet.

Det är ingen idé att försöka skynda på oxbarn. Du som förälder kommer att behöva ha med detta i beräkningen. Om sanningen ska fram, är de tämligen senfärdiga. Försök undvika ett alltför packat schema, eftersom det ökar risken att mycket inte hinns med.


KRÄFTAN & VÅGEN SOM FÖRÄLDRAR

Vänliga och varsamma föräldrar


Ni bildar ett varsamt och vänligt sinnat team tillsammans. På många sätt söker ni samma mål - ett harmoniskt hem, barn som känner sig trygga och älskade, balans i tillvaron. Men hur ni går tillväga för att skapa detta kan variera, så var beredd på en och annan kompromiss.

Kräftan trivs bäst hemma i soffan, med en god bok och lite mys, han eller hon är en verklig känslomänniska och anknyter starkt till sina barn på en känslomässig nivå.

Vågföräldern är mer social och skapar nätverk med andra som kan tillföra möjligheter att umgås och ge ömsesidigt stöd. Rättvisa är viktigt för vågen, som strävar efter att alla ska känna sig likabehandlade. Tillsammans kan ni med era likheter och skillnader skapa ett harmoniskt hemliv. 





KRÄFTAN SOM FÖRÄLDER, OXEN SOM BARN

Följer ditt exempel


Trygghet är nästan lika viktigt för din lilla oxe som det är för dig. Du skapar en varm och ombonad hemmiljö och ditt barn uppskattar din matlagning, din generösa kärlek och dina många varma kramar.

Familjen är viktig för dig och din lilla oxe följer gärna ditt exempel. Du förstår oxens behov av lugn och ro. Han eller hon har inte lika stort behov som du av att ladda sina känslomässiga batterier ofta, men behöver ändå vila i form av middagssovande och mysstunder. Men oxen har också stabil energi och behöver leka utomhus. Du behöver förmodligen inte vara alltför orolig för oxens eskapader - han eller hon är praktiskt sinnad och har i allmänhet en ganska klar medvetenhet om sina egna gränser. 



Ganska intressant, ska bli spännande att följa hennes utveckling och se om detta stämmer eller inte! =)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...