Publicerat: / Allmänt

Bloggskärpning!

Skärpning med bloggandet, tack! =) Fick jag höra idag... så nu ska det bloggas! Varit lite torka på bloggfronten. Har inte känts som att jag haft något att skriva, jo, eller när jag haft något att skriva om så har det såklart inte passat sig att sätta sig ner och skriva....
 
Vi har inte gjort några storartade saker... Umgåtts med vänner nästan varje dag på sistone, verkar som vi alla vill ta ut det sista av sommaren :)
Igår var det babyträffis hos en av jobbarkompisarna, men några av barnen är ju snart inte bebisar mera känns det som, allt gå så snabbt! Men kul var det och goda varma smörgåsar bjöds det på denna gång. Bara det blir lite svalare kan vi samlas här hos oss, men eftersom det är så litet blir det nog för varmt i den här sommarvärmen!
 
Har också försökt att skärpa till mig med motionen, minst en timme varje dag och inte bara korta promenader. Fast alla korta promenader har ju till stor del berott på att jag fortfarande dras med lite foglossning... Men det är iaf just nu mkt bättre :)
 
Milaya utvecklas, som så bör, och hon har nu bland annat börja sova ca 6-8 timmar i sträck på nätterna.
 Lilla liten var så trött igår att hon somnade till natten kl 18, sov till kl 22, sen mat och så sov hon till kl 6 nästa morgon!
Hon har bland annat upptäckt hur fantastiskt kul det är att bada och sprattla i badbunken. Hennes favoritleksak är en giraff som vibrerar och häromdagen hittade hon sin fot, i typ 3 sekunder. Hon kan svänga från rygg till sidan och nästan på magen, om inte armbågen vore i vägen, iaf så var det imorse :) Andras hundar är jätteintressanta, egen är ju rätt tråkig! och hon har börjat sova i vagnen lite även dagtid, men såklart då bäst om vagnen rör på sig.
 
Och mamma i huset har (äntligen) upptäckt att det är väldigt skönt att få vara "ledig" eller iaf förstått att det faktist är väldigt kul att få ta dagen som den kommer! Det tog ett tag men bättre sent än aldrig. Saknar ändå hästarna och allt det där men ändå =)
 
Och vad gäller denna dag så konstateras att det har varit en bra fredag i gott sällskap med en oväntad serverad lunch!
 


Postat av: Tric

Giraffen e en favorit schen å! Å va skönt me betär nätter! Schen väntar vi fortfarande på täij... Har tänder på gång så jag hoppas e var betär sedan.

Svar: Giraffen rockar! Ja, snart je väl tänder på G shenn å så tå kan ja tänk me att he je slut på nattsömnen igen! Men hoppas ni snart je ur a =)
Patricia

2012-08-17 @ 18:10:10
http://trickalis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...